
Merko Gıda, 2025 Hasat Sezonunu Coşkuyla Açtı
Bursa’daki modern tesisinden yükselen domates kokuları, yeni sezon heyecanını müjdeliyor.
Dünya çapında bir domates işleyicisi olan Merko Gıda, geleneksel 2025 hasat sezonu açılışını coşkuyla gerçekleştirdi. Domates tarlalarından toplanan uzun domates çeşitleriyle sezona hızlı bir giriş yapan şirket, 40 yılı aşkın tecrübesi ve sözleşmeli çiftçileriyle bu yıl da tüketicilere mevsimin en taze lezzetlerini ulaştırmayı hedefliyor.
Merko, yıllık hasadıyla domatesin her tonunu yansıttığı ürünlerine en yüksek kaliteyi sığdırıyor.
Bursa Kemalpaşa’da yer alan 120.000 m²’lik modern tesisinde yaptığı yatırımlarla üretim kapasitesini artıran Merko; üretimde makine gücünü, kontrolde insan emeğini ön planda tutarak modern teknolojiyi geleneksel değerlerle buluşturuyor. Günlük 3500 MT hammadde işleme kapasitesine sahip son teknoloji makineleri sayesinde üretimin her aşamasında titizliği korumaya devam ediyor.
Temelinde “Üretici olarak hareket et, ancak tüketici olarak düşün’’ felsefesi yatan şirket, bu anlayışla ürünlerini yalnızca üretmekle kalmıyor, aynı zamanda tüketicilerin lezzet beklentilerini karşılamayı hedefliyor.
Tarladan sofralara uzanan yolculuğunda, Merko sezonu boyunca ürünlerini Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerle buluşmayı sürdürecek.